Jobb, sminkkurser och brist på tid..

Hur kan tiden bara rusa iväg som den gör?? Jag hinner inte med allt jag vill hinna. Kanske dags att börja jobba "bara" heltid.. Vill så gärna lägga mer tid på mitt företag men samtidigt så måste man få in pengar å det är svårt att driva företag..

Ska dra igång sminkkurser nu igen.. Det brukar vara uppskattat, bare minerals är ett såååå bra smink, efter en kurs blir man helt såld.. Så kom å testa, ta med kompisgänget å lär dig lägga en sminkning som håller hela dagen och kvällen. Jag har ju min "salong" i en fototstudio så gillar man att stå framför kameran kan man även få göra det efter att man gjort en fin sminkning.. Maila mig vid intresse

Har även erbjudande på foundation 350kr rekpris 450kr
Startkit 945kr värdet 2200kr..

Träningen går riktigt bra bänkade på 60kg och körde vbiceps curls med 11kg hantlarna.. jag älskar när man känner sig stark..
Är innne på vecka 2 på diet, det är lite tufft, men det ska gå!! Ser målet framför mig bort med fettet fram med musklerna..
Har precis avnjutit min frukost, 3 ägg :)
I kväll blir det bröst, triceps, mage och 60 min kondition..

Mitt företag har en viplista där man varje månad får erbjudanden med oslagbara priser, vill du vara med så maila mig på
info@makeupdesignbysara.se eller gå in på hemsidan å maila via kontaktfliken här

Ta vara på dagen, den kommer inte igen!!

ps precis klar med mina tio veckor revitalash advanced, jag har såååå fina, långa, täta böjda
 fransar, har fått frågor om jag har lösfransar =) butikspris 1295kr hos mig 995kr. Dena bilden är tagen efter 3 veckor nu är dem mycket längre, ska ta en ny bild.. Fantastisk produkt..